loader image

DaviDent Fogászat, Érd

davident-idopont

06 (30) 916-9115
2030 Érd, Angyalka u 1/a
davidentkft@yahoo.com

davident-nyitva

H: 09:00 -12:00
K, Sze, Cs: 14:00 -20:00
P: 08:00 -20:00
Hétvége telefonos egyeztetéssel

Tel.: 06 (30) 916-9115 
davidentkft@yahoo.com
2030 Érd, Angyalka u. 1/a
H: 09:00 – 12:00 | K, Sze, Cs: 14:00 – 20:00 |
P: 8:00 – 20:00 | Hétvége telefonos egyeztetéssel

DaviDent Fogászat, Érden

Fogászat és Implantológia Érden

 • Implantológia, fogpótlás

  Implantológia {Fogpótlás}

 • Fogfehérítés

 • Fogkő eltávolítás

  Fogkő eltávolítás

 • Szájsebészet Érden

  Szájsebészet

 • Konzerváló fogászat

  Konzerváló fogászat

 • Panoráma röntgen fogászat

  Panoráma RTG

Fogászat, fogápolás érd - DaviDent
Fogászat, fogápolás érd - DaviDent
davident-erd-fogaszat-01
DaviDent Fogászat
2030 Érd, Angyalka utca 1/a
06 (30) 916-9115

Fogászati szakrendelés Érden!

Hol van fogászat Érden?
Időpontfoglalás fogászatra
davident-erd-fogaszat-01
Implantológia {Fogpótlás}
Fogfehérítés
Fogkő eltávolítás
Szájsebészet
Konzerváló fogászat
Panoráma RTG
Implantológia, fogpótlás
Implantológia, fogpótlás
Fogkő eltávolítás
Konzerváló fogászat
Panoráma röntgen fogászat
Szájsebészet Érden
previous arrow
next arrow

Fogászati szolgáltatásaink - DaviDent Fogászat

Az alábbiakban egy pár szóban olvashat fogászati megoldásainkról. Időpontfoglaláshoz kérem hívja a 06 (30) 916-9115 telefonszámot.
Fogászati implantátum

Implantológia (Fogpótlás)

A DaviDent Fogászat egyik fő profilja a fogpótlás. Ezen szolgáltatásunk, több megoldással is bír, természetesen nagyban meghatározza az Ön fogainak állapota, az igény, illetve, hogy egy vagy több fog érintett. Hagyományos és egyfázisú technológiával pótoljuk hiányzó fogait. Időpont foglalás telefonon keresztül történik. Keresse bizalommal fogorvosi rendelőnket.

Fogkő eltávolítás

Fogkő eltávolítás

A fogkő eltávolítás nem csak higiéniai hanem esztétikai megoldás is. Mindenki szeretné ha fogai élettartama hosszabb ideig biztosítva lenne. Épp ezért több megoldást is figyelembe veszünk ezen fogászati eljárásnál. Keressen bizalommal minket Időpont foglalás telefonon keresztül történik. Keresse bizalommal fogorvosi rendelőnket.

Szájsebészet Érden

Szájsebészet

A DaviDent fogászat fogorvosi rendelés szolgáltatásai közé tartozik a szájsebészet. Mindenképp végső megoldás, de néha elkerülhetetlen ezen szolgáltatás igénybe vétele. Az évek során fogai romlanak, melynek következtében eltörnek, ketté törnek. Amennyiben nem megoldható a hagyományos foghúzás, feltétlenül szájsebészeti szolgáltatást kell alkalmazni. Időpont foglalás telefonon keresztül történik.

Fogfehérítés

Szeretne fiatalosabb külsőt fogai által? Kevesebb mint 1-2 óra alatt több árnyalattal fehérebb fogakat tudunk varázsolni önnek. Melyek nem csak esztétikusabbak, hanem magabiztosságot is kölcsönöznek önnek. A fogfehérítés előtt mindenképp javasolt egy fogkő eltávolítás is. Időpont foglalás telefonon keresztül történik. Keresse bizalommal fogorvosi rendelőnket.

Konzerváló fogászat

Konzerváló fogászat

A konzerváló fogászat a fogmegtartó kezelések különféle eljárásait tartalmazza. A fogak leggyakoribb “betegsége” a fogszuvasodás. A fogszuvasodást általában fájdalom jelzi, a fog legtöbbször hidegre, édesre érzékeny lesz, színe megváltozik, előrehaladott esetben lyuk keletkezik, vagy a fogból egy darab letörik. Első lépésként a fogszuvasodás mértékének megállapítására kerül sor. A vizsgálat alapján dönt az orvos, hogy elegendő-e töméssel helyreállítani a fogat, vagy szükség van gyökérkezelésre is. Rendelőnkben esztétikus, fényre kötő kompozit töméseket készítünk. Ezek színben, maximálisan illeszkednek a fogaihoz, tartósak és keménységük megegyezik a fog keménységével. Betétek ( inlay ) készítése: A fogászatban használt betét vagy inlay, olyan előre a fogtechnikus által elkészített tömés, amely lenyomat alapján készül és elkészülése után a fogorvos ragaszt be a fogba. A betétek készülhetnek különféle kerámiából, vagy aranyból is. Inlay készítését javasoljuk:

 • ha a fogszuvasodás, letört rész nagyobb kiterjedésű
 • ha a normál tömés nem nyújt biztonságos, hosszú távú megoldást
 • ha a fog korona része nagymértékben károsodott

Mikroszkópos vizsgálat - Fogászat

Endodoncia (gyökérkezelés)

Az endodoncia a fog gyökércsatorna-rendszerének ellátásával, a fogbél megbetegedéseivel foglalkozó fogászati tudományág. Hétköznapi elnevezése a gyökérkezelés. Az eljárással kapcsolatban sok tévhit és hiedelem van, azonban ezt a kezelést is, mint minden mást,el lehet végezni fájdalommentesen. A gyökérkezelés a fog belső részének a kezelését jelenti. A beavatkozásra akkor van szükség, amikor a fog belső szövete megfertőződik, ezáltal begyullad. A fogbél gyulladása során jelentkezhet tünetként a fog elszíneződése, inger hatására érzékenység, fájdalom. A fertőzésnek több különböző oka lehet; kialakulhat valamilyen baleseti sérülés miatt, nagymértékű fogszuvasodás során, vagy okozhatja repedés is. A gyökérkezeléssel megelőzhetjük a gócbetegségeket és a további fertőzéseket, megszüntethetjük a fájdalomérzetet.

Tisztelt érdeklődő.

A fogászati szolgáltatásainkról bővebben személyesen, Érden a fogászati rendelőnkben, vagy az oldalon feltüntetett telefonon keresztül érdeklődhet.